OLIJFOLIEWINKEL

Extravergine olijfolie, het groene goud

Met onmiskenbare smaken, van zacht tot intens, met bittere smaken en peperige afdronken. 100% puur natuur, als het ware vers geperst in de fles, zonder toevoegingen, zonder bewerkingen. Geuren van gras, amandel, groene appel, tomaat. Smaken van artisjok, distel, tomaat, amandel. Allen afkomstig van lokaal geselecteerde producenten, die een eerlijk kwalitatief product met een uitmuntende smaak creëren.

In de winkel is extravergine olijfolie in alle formaten beschikbaar, gaande van 100 ml tot 5 liter. Uitsluitend in donkere glazen flessen, kleine metalen tins, of grotere bag-in-box systemen. Afgeschermd van licht, en zoveel als mogelijk van zuurstof. Olijfolie uit quasi alle Italiaanse regio’s, elk met onderscheiden geur- en smaakprofielen. Dus de keuze kan moeilijk zijn…

Je kan uiteraard proeven, zowel in de winkel, alsook in de piazza aperitivo bar. Dan kom je direct te weten of de voorgestelde olijfolie in jouw smaak valt.

Ik help je mee in je zoektocht

En ben er zeker van de juiste olijfolie te kunnen voorstellen aangepast aan jouw smaak en jouw favoriete gerechten. Want dàt is het. Gebaseerd op cultivar (olijfsoort), monocultivar of blend, terroir (regio en ondergrond), de kunst van de producent (ja, sterk vergelijkbaar met wijn), de vrijgekomen geuren en smaken, koppel ik graag een olijfolie aan jouw smaak of keuken.