GESCHENKEN

Cadeaubonnen, relatiegeschenken en presentjes om iemand een plezier te doen

Het treft, zowel de aperitiefdranken, de (schuim)wijnen als de extravergine olijfolie kan je in de winkel als een geschenk meenemen. Kwestie van altijd gepast bij vrienden over de vloer te kunnen komen. En uiteraard kan je dit in een geschenkmand aanvullen met wat bijpassende delicatessen om ineens aan het aperitiefmoment te starten!

Leg je vraag bij mij neer, ik creëer graag een gepast voorstel op basis van je wensen en budget. Denk je aan relatiegeschenken of een attentie voor je medewerkers? Ook hier kan ik je een anders-dan-anders voorstel doen, volledig bestaande uit eerlijke artisanale producten.

“Una bottiglia di vino è un bel regalo da portare con sé, una bottiglia di oro verde lo renderà memorabile.”

[Een fles wijn is een mooi geschenk om mee te nemen, een fles groen goud zal het memorabel maken.]

Geschenkdozen

Een fijn samengesteld geschenk, met de persoon in gedachten. Extravergine olijfolie afgestemd op zijn of haar gebruik, een parelende fles, of een verrassende aperitief? Alles kan, alles mag, en alles wordt met smaak voor je uitgeselecteerd.

Wil je nog aanvullen met wat delicatessen voor het aperitiefmoment? Een mooi gevulde doos zal op je wachten!

Relatiegeschenken

Een verzameling van enkele verfijnde smaakprofielen uit het Italiaanse olijfolielandschap? Een combinatie van een fles extravergine olijfolie en een of meerdere flessen aperitivi of gourmetdranken? Alles kan, laat de smaken elkaar versterken of verfijnen, aan jou de keuze om er – met advisering – een werkelijk smaakvol en persoonlijk geschenk van te maken!

Een presentje voor jouw gasten

Wil je je gasten op een intiem etentje of een groter feest verrassen met een persoonlijke attentie? Wat denk je van een flesje olijfolie of een flesje aperitief- of gourmetdrank als herinnering aan dit ongetwijfeld fijne moment? De aperitief of olijfolie die ze als herinnering mee naar huis mogen nemen? Om nadien nog even aan jouw uitnodiging terug te denken!

Contacteer me en we zien samen wat mogelijk is.

Cadeaubonnen

Vermoed je dat iemand onwaarschijnlijk plezier kan doen met een Frantoiani beleving, zij het in de piazza een aperitivo te beleven, zij het enkele verfijnde olijfoliën, dranken of delicatessen te kopen? Een Frantoiani cadeaubon is steevast een goed idee!

Cadeau-abonnementen

Tweemaandelijks een glimlach op het gezicht van iemand toveren? Geef hem of haar dan een abonnement op olijfolie cadeau! Ja, je leest het goed, een abonnement waarbij tweemaandelijks twee nieuwe flesjes prachtige extravergine olijfolie aan hem of haar toegestuurd worden. Instant happy feelings verzekerd! En veel smaakplezier in de volgende twee maanden…